Pimpit.ro reprezinta dorinta de a crea o comunitate a iubitorilor de tuning din Romania si de a participa activ la dezvoltarea pietei auto in ceea ce priveste tuningul. Astfel, ne-am propus sa ne folosim experienta pe care o avem in acest domeniu si sa venim in ajutorul pasionatilor, nu doar prin calitatea produselor comercializate, ci si prin suportul constant si sustinut din partea noastra in ceea ce priveste alegerile potrivite pentru fiecare membru al comunitatii.

Intrebari frecvente

Mai jos, vei regasi intrebari frecvente ale caror raspunsuri s-ar putea sa le cauti.

Cat costa transportul pentru comenzile de pe site?

Toti clientii beneficiaza de transport gratuit la comenzile ce depasesc 2000 de lei. Celelalte comenzi pot avea un cost de transport cuprins intre 20 – 60 lei in functie de greutate si destinatie.

Ce metode de plata sunt acceptate?

Metodele de plata acceptate sunt prin transfer bancar, plata prin intermediul cardului bancar si plata prin intermediului cardului de cumparaturi in maxim 10 rate fara dobanda.

Care este termenul de livrare pentru un produs comandat?

In functie de produsul comandat, acesta poate avea un termen de livrare de la 24 de ore pana la 7-10 zile lucratoare. Oricum, dupa ce plasezi comanda pe site, vei fi contactat de un reprezentant PimpIt care iti va preciza toate detaliile comenzii inainte ca aceasta sa fie aprobata.

Cat e de sigur sa fac o comanda pe un site online? Ce se intampla cu datele mele personale?

Absolut toate datele personale pe care le furnizezi vor fi folosite STRICT pentru a putea onora comanda si nu vor fi instrainate sub nici o forma unor parti terte, indiferent de motiv cu exceptia momentului cand legislatia din romania o cere. 

Oricand, fara nici o obligatie, ne poti cere printr-un mail scris la [email protected] sa stergem datele tale personale fara a ne preciza o motivatie.

Ce se intampla mai exact dupa ce plasez o comanda?

Dupa ce ai plasat o comanda pe pimpit.ro, vei fi contactat telefonic de un reprezentant care va confirma comanda sau va oferi detalii suplimentare daca acestea vor fi necesare, asigurandu-ne ca piesa/piesele comandate se vor potrivi 100% cu masina pe care o ai, astfel incat sa nu existe probleme la montaj. Dupa ce ne-am asigurat ca piesa pe care o cauti a fost reperata corect, astepti produsul acasa.

Voi primi o factura pentru comanda facuta?

Obligatoriu, orice client face comanda de un produs de pe site-ul www.pimpit.ro, va primi factura fiscala fie pe persoana fizica, fie pe persoana juridica, in functie de preferinte.